OM OSS


Vi har alltid haft ett stort intresse för djur, och de har kommit och gått i många olika varianter under åren.

Katterna har dock alltid varit med oss, och sedan år 2000 har Ragdoll funnits hos oss i själ och hjärta.

2001 startade vi uppfödning och höll på med det fram till 2008. Det blev även mycket utställningar under dessa år.

2009 flyttade vi till den hästgård vi bor på idag, och kunde inte längre hålla oss med egen hane och valde då att kastrera de katter vi hade, och så fick dom bo kvar som sällskapskatter istället.

Under tiden växte våra barn upp och flyttade hemifrån. Vi hade då lagt vår tid och energi på våra hästar och vår Dobermann – Drasko. När vi sorligt nog fick ta bort honom alldeles för tidigt, så gled vi som på ett bananskal åter in på dessa underbara katter igen.

2021 hade vi en foderkull och en egen kull – K-kullen. Och eftersom vår inriktning under tidigare år var ögonfärg, så var det där vi hamnade igen när vi fick tag på vår nya hane ”Allan” i Tjeckien.

Vi som idag bor på gården i Knutstorp, utanför Mariestad är:

Carin: jobbar som kanslist på en tennisförening, samt med ekonomi och bokföring. Jag tränar och tävlar även western med våra quarter hästar.

Ronny:  jobbar som plats- och försäljningschef inom bageribranschen.

Och så klart, så finns det även en Åke på gården!!

Han har tyvärr tagit sitt pick och pack och flyttat ut i stallet, men missar aldrig en chans att tala om för oss hur korkade vi är som har samlat på oss en massa vita dunbollar inomhus. Så han tänker minsann inte sätta sin fot i huset längre, utan håller numer till i stallet och förser sig med mat på egen hand. Man talar liksom inte om för en Åke vad som gäller – han talar om för oss att det där kan ni ju bara glömma!!